Gemma

   Graag wil ik me voorstellen.

Gemma, eigenaresse van KOKEN BIJ GEMMA.

   Ben vanaf 1986 werkzaam als docente cq begeleidster van culinaire aktiviteiten.

Na mijn opleiding voor docente Consumptieve technieken(koken en serveren) ben ik  gaan werken bij Het Nederlands Zuivelbureau als culinair medewerkster om daar kooklessen te verzorgen. Al snel kwam ik in het leidinggevende team om collega's te begeleiden bij hun kooklessen en voorbereidingen. Mijn culinaire kennis groeide enorm door het meewerken en samenstellen van steeds weer nieuwe kooklessen en cursussen.

   Daarna ben ik bij diverse culinaire centra werkzaam geweest maar een eigen 'kookstudio' was een droom!!

Enthousiast was ik en ben ik nu zeker:

MIJN eigen kookstudio "KOKEN BIJ GEMMA"  sinds 2000 aan huis.

   Gedreven door passie voor ingredi├źnten, gerechten en het samen koken ben ik steeds weer bezig met nieuwe recepten en het samenstellen van een verrassende kookavond.

Door mijn kennis continue te verbreden, in te spelen op TRENDS en te werken met de NIEUWSTE KOOKTECHNIEKEN worden ook de cursisten geprikkeld en enthousiast om thuis met e.e.a. te experimenteren. Zo blijft iedere kookaktiviteit, ook voor de groepen die al langer komen, steeds een uitdaging.

   In het culinair blad KERST van Goodfood 2012 stond ik met een artikel van 2 pagina's.  Naar aanleiding hiervan ook in de uitgave ZOMER van Goodfood 2012 met een

goede impressie van mijn kook-workshops.