Graag wil ik me voorstellen.

Gemma, eigenaresse van KOKEN BIJ GEMMA.

    Vanaf 1986 ben ik werkzaam als docente cq begeleidster van culinaire aktiviteiten.

Na mijn opleiding voor docente Consumptieve technieken(koken en serveren) ben ik  gaan werken bij Het Nederlands Zuivelbureau als culinair medewerkster om daar kooklessen te verzorgen. Al snel kwam ik in het leidinggevende team om collega's te begeleiden bij hun kooklessen en voorbereidingen. Mijn culinaire kennis groeide enorm door het meewerken en samenstellen van steeds weer nieuwe kooklessen en cursussen.

   Daarna ben ik bij diverse culinaire centra werkzaam geweest maar een eigen 'kookstudio' was een droom!!

Enthousiast ben ik in 2000 aan huis begonnen met MIJN eigen kookstudio

"KOKEN BIJ GEMMA".

   Gedreven door passie voor ingrediënten, gerechten en het samen koken ben ik steeds weer bezig met nieuwe, up to date recepten en het samenstellen van een verrassende kookavond.

Door mijn kennis continue te verbreden, in te spelen op TRENDS en te werken met de NIEUWSTE KOOKTECHNIEKEN worden ook de cursisten geprikkeld en enthousiast om thuis met e.e.a. te experimenteren. Zo blijft iedere kookaktiviteit, ook voor de groepen die al langer komen, steeds een uitdaging.

   In 2012 stond ik in het culinair blad KERST van Goodfood met een artikel van 2 pagina's en in de uitgave ZOMER van Goodfood 2012 met een

goede impressie van mijn kook-workshops.

Verder ben ik te volgen via Facebook ; Koken bij Gemma en Instagram: gemmavdlinden.